Sari la pagina principală

Curățare ușoară

  • Leifheit, arma ta secretă pentru curățenia de primăvară

    Leifheit, arma ta secretă pentru curățenia de primăvară

    Odată cu sosirea primăverii vine momentul ideal pentru o curățenie temeinică a locuinței, iar cu produsele Leifheit această sarcină devine nu doar mai ușoară, ci și mai eficientă. Împărțirea curățeniei în zone specifice te va ajuta să te asiguri că niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Să aruncăm o privire la modul în care Leifheit face mai ușoară curățenia de la podea la tavan.

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Scapă o dată pentru totdeauna de mucegaiul din baie!

    Scapă o dată pentru totdeauna de mucegaiul din baie!

    Mediul din baie este un loc ideal pentru dezvoltarea mucegaiului. Un mediu cald și umed, un aport regulat de materiale organice precum reziduurile de săpunuri, șampon sau celulele moarte ale pielii creează condițiile perfecte pentru dezvoltarea mucegaiului. Mucegaiurile sunt ciuperci microscopice care se răspândesc prin aer sau prin apă. Odată ce găsesc condițiile potrivite, se stabilesc rapid și încep să se răspândească. Prezența lor în baie nu este doar o problemă estetică, ci poate avea consecințe grave asupra sănătății, precum alergii, crize de astm sau chiar un risc crescut de cancer. Pune capăt mucegaiului din baie odată pentru totdeauna!

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Cum se curăță o chiuvetă ceramică

    Cum se curăță o chiuvetă ceramică

    Chiuveta este o componentă foarte aglomerată a bucătăriei. Cum să o îngrijești pentru a o păstra frumoasă pe termen lung și, în același timp, să previi depunerile neplăcute de calcar sau creșterea excesivă a microorganismelor? În acest articol, ne vom concentra asupra chiuvetelor ceramice.

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Cu ce să (nu) cureți bateriile sanitare

    Cu ce să (nu) cureți bateriile sanitare

    Noua baie este o plăcere de admirat. Totul strălucește. Cum putem să păstrăm acest aspect cât mai mult timp posibil? Și cum putem sprijini și funcționalitatea fără probleme pe termen lung a echipamentului? Îngrijirea regulată și delicată este esențială. Și din moment ce bateriile sunt printre cele mai folosite din casă, să aruncăm o privire la ceea ce le ajută și ce nu.

     

    CITEȘTE MAI MULTE
Sus