Sari la pagina principală

Lifestyle

  • Temperatura ideală a apei, potrivită pentru corpul tău

    Temperatura ideală a apei, potrivită pentru corpul tău

    Apa este purtătoarea vieții. Cu toate acestea, prezintă caracteristici diferite. Acestea sunt influențate de compoziție, calitate și, bineînțeles, de temperatură. Nimeni nu își imaginează că temperatura ideală a apei are o singură valoare. Să aruncăm o privire mai atentă asupra subiectului temperaturii apei.
     

    CITEȘTE MAI MULTE
  • De ce se încrețesc degetele atunci când faci baie?

    De ce se încrețesc degetele atunci când faci baie?

    Te-ai  întrebat vreodată de ce degetele noastre se încrețesc după o baie lungă în piscină sau într-o cadă plină cu apă caldă? Cu siguranță nu este modul în care organismul ne spune că este timpul să ieșim din apă. Semnificația pielii încrețite de pe degete este de fapt alta și s-ar putea să te surprindă!
     

    CITEȘTE MAI MULTE
  • De unde au apărut pictogramele de pe WC?

    De unde au apărut pictogramele de pe WC?

    Întâlnim pictograme tot timpul. Acestea ne ajută să ne orientăm mai ușor în centrele comerciale, birouri și restaurante. Una dintre cele mai căutate este cu siguranță pictograma care marchează toaleta. Chiar și astăzi, ea ia multe forme, de la clasicele figuri cu omuleți până la triunghiuri și cercuri. Vino alături de noi pentru a pătrunde în istoria acestor simboluri!
     

    CITEȘTE MAI MULTE
  • De la toaletele din trecut la bideul modern

    De la toaletele din trecut la bideul modern

    În zilele noastre, considerăm că o toaletă cu sistem de spălare este de la sine înțeleasă. Dar nu a fost întotdeauna așa. Un studiu arată că, până relativ recent, chiar și cele mai bogate gospodării puteau doar să viseze la un astfel de confort. Cum au evoluat toaletele până în prezent?

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Istoria băilor - cum se îmbăiau strămoșii noștri și în ce tip de băi

    Istoria băilor - cum se îmbăiau strămoșii noștri și în ce tip de băi

    Nu este niciun secret faptul că strămoșii noștri nu erau foarte buni la capitolul igienă personală. Mai ales în Evul Mediu, nivelul de igienă a scăzut considerabil - apa reprezenta chiar un inamic. Pe de altă parte, pentru grecii și romanii antici, igiena era o chestiune de rutină. Află mai multe despre istoria băilor în diferite etape ale civilizației umane!
     

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Alimente pentru o digestie echilibrată, benefice atât pentru trup cât și pentru suflet

    Alimente pentru o digestie echilibrată, benefice atât pentru trup cât și pentru suflet

    Cu siguranță că ești de acord cu noi că este foarte important să avem o stare bună de sănătate. Ceea ce mâncăm și felul  în care mâncăm are un impact uriaș asupra bunăstării noastre mentale și fizice. Aproximativ 80% dintre noi suferă de probleme digestive și aproximativ o persoană din șapte dintre noi are un intestin iritabil. Gata cu statisticile. Hai să vorbim despre ce putem face în acest sens, astfel încât alimentația să te facă să te simți bine.  
     

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Știm ce îi incomodează pe cei mai mulți oameni în toaletă și avem și soluția

    Știm ce îi incomodează pe cei mai mulți oameni în toaletă și avem și soluția

    Unii oameni merg de două ori pe zi, alții de două ori pe săptămână. Vorbim despre toaletă și despre "nevoile mari și mici". Probabil te întrebi, ce sens are să scrim despre asta ? Pentru că majoritatea dintre noi mergem la toaletă mai mult sau mai puțin, cu tot felul de probleme și nu vorbim despre ele pentru că ne este rușine. Este de înțeles. Dar există o veste bună: există o soluție destul de eficientă la ceea ce îi deranjează pe mulți oameni în toaletă. Ce este mai exact?

    CITEȘTE MAI MULTE
  • 10 motive excelente pentru a face un duș rece

    10 motive excelente pentru a face un duș rece

    Nu te va proteja 100% împotriva virusurilor și a altor boli, dar cu siguranță îți va întări organismul. Un duș rece este atât de benefic și necesar! Îți va da multă energie și chef de viață. Te vei simți mândru că ai reușit să ieși din zona ta de confort. Vei fi mai sănătos, mai frumos și mai tonifiat. Și nu vei plăti nici măcar un ban în plus față de un duș obișnuit. Te bagi? 5 minute în fiecare zi și în curând te vei simți ca o persoană complet diferită.
     

    CITEȘTE MAI MULTE
Sus