Sari la pagina principală

Copyright

© SANITINO s.r.o.

COPYRIGHT ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A PREZENTĂRII CONȚINUTULUI PE INTERNET SANITINO s.r.o.

  1. SANITINO s.r.o. este operatorul site-ului www.sanitino.ro și este îndreptățit să exercite drepturile de proprietate asupra acestui site și a conținutului său.
  2. Toate imaginile, fotografiile, elementele grafice, animațiile, fișierele multimedia și textele plasate pe acest site web sunt protejate de legea drepturilor de autor sau a mărcilor comerciale.
  3. Dreptul de autor asupra fotografiilor, imaginilor, elementelor grafice, animațiilor sau a altor fișiere multimedia și a textelor marcate © SANITINO este exercitat de SANITINO s.r.o.
  4. Este interzisă orice utilizare parțială sau totală, reproducere, distribuire și divulgare ulterioară a conținutului site-ului (în special fotografii, grafică, imagini, animații) în orice mod (mecanic sau electronic) fără acordul scris al SANITINO s.r.o.
  5. În cazul în care ești interesat de utilizarea conținutului site-ului www.sanitino.ro, te rugăm să contactezi SANITINO s.r.o., Moravská 1259, 570 01 Litomyšl, tel.: 031 22 94 744, e-mail: info@sanitino.ro.
  6. Este interzisă intervenția în orice mod în conținutul sau structura tehnică a site-ului www.sanitino.ro fără acordul operatorului.
  7. Operatorul nu este responsabil pentru conținutul site-urilor web ale terților care pot fi vizitate prin intermediul www.sanitino.ro. În plus, operatorul nu va fi responsabil pentru publicitatea sau orice altă formă de promovare realizată de către terți prin intermediul site-ului web al operatorului www.sanitino.ro.
  8. În cazul detectării utilizării neautorizate a conținutului protejat al site-ului web www.sanitino.ro de către o terță parte, se vor lua măsurile legale adecvate pentru a proteja drepturile operatorului, fără a exclude exercitarea oricărei cereri de despăgubire, câștig nerealizat sau compensație rezonabilă.
Sus