Sari la pagina principală

Blog

 • Cum să amenajăm o baie pentru persoanele cu dizabilități?

  Cum să amenajăm o baie pentru persoanele cu dizabilități?

  Amenajarea unei băi pentru persoanele cu dizabilități este o provocare. Când vine vorba de băi în spații publice, dezvoltatorul trebuie să respecte legislația națională, europeană și chiar internațională atunci când le proiectează. Un document important este, de exemplu, Rezoluția 48/96 a ONU din 20 decembrie 1993 privind normele standard pentru egalitatea de șanse pentru persoanele cu dizabilități.
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Chiuvetele aurii vor ieși în evidență și în bucătăria ta!

  Chiuvetele aurii vor ieși în evidență și în bucătăria ta!

  Culoarea auriu este de obicei asociată cu bogăția și luxul. Cu toate acestea, poate fi privită și ca un simbol al responsabilității, al puterii discrete și al înțelepciunii. La urma urmei, aurul a fost un atribut al multor conducători, fie datorită influențelor occidentale, fie ca parte a propriei culturi. Oricare ar fi cazul cu aurul, elementele aurii îți pot îmbogăți în mod semnificativ, din punct de vedere vizual, locuința. Acest lucru se aplică inclusiv în cazul unei chiuvete de bucătărie de culoare aurie.

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cum să amenajezi o toaletă funcțională?

  Cum să amenajezi o toaletă funcțională?

  Într-o melodie mai veche, artistul descrie paradisul ca fiind un loc cu copaci frumoși și toalete curate. Toaleta este o încăpere de neglijat în locuință, dar știm cu toții, cum o vizită la o toaletă care nu funcționează bine sau în care nu ne simțim confortabil ne poate afecta șederea în apartamentul sau casa cuiva. Îți prezentăm un articol despre cum să amenajezi o toaletă funcțională. În primul rând, să descriem cum ar trebui să arate o toaletă funcțională din punct de vedere al standardelor. Apoi, vom compara cele două tipuri de toalete de bază – monobloc (cu montare pe podea) și suspendate. Ulterior, vom descrie tipurile de instalare, vom discuta despre spălare și instalarea capacelor, iar în final vom menționa câteva accesorii care nu trebuie să lipsească dintr-o toaletă cu adevărat confortabilă.
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cum se curăță o chiuvetă ceramică

  Cum se curăță o chiuvetă ceramică

  Chiuveta este o componentă foarte aglomerată a bucătăriei. Cum să o îngrijești pentru a o păstra frumoasă pe termen lung și, în același timp, să previi depunerile neplăcute de calcar sau creșterea excesivă a microorganismelor? În acest articol, ne vom concentra asupra chiuvetelor ceramice.

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Marcajul uneltelor DeWALT

  Marcajul uneltelor DeWALT

  În articolul de astăzi, ne vom uita la marcajul setului de unelte cu acumulator DeWalt. Producătorul american are propriul său sistem de marcare a produselor cu coduri de 6-10 caractere. În amestecul de numere și litere, la prima vedere, clientul se orientează greu, așa că, pentru o mai mare claritate, iată o explicație a categoriei de unelte DeWalt.
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cu ce să (nu) cureți bateriile sanitare

  Cu ce să (nu) cureți bateriile sanitare

  Noua baie este o plăcere de admirat. Totul strălucește. Cum putem să păstrăm acest aspect cât mai mult timp posibil? Și cum putem sprijini și funcționalitatea fără probleme pe termen lung a echipamentului? Îngrijirea regulată și delicată este esențială. Și din moment ce bateriile sunt printre cele mai folosite din casă, să aruncăm o privire la ceea ce le ajută și ce nu.

   

  CITEȘTE MAI MULTE
Sus