Sari la pagina principală

Blog

 • Design pentru baie: inspirație despre cum să amenajezi o baie

  Design pentru baie: inspirație despre cum să amenajezi o baie

  Acasă este locul în care ne simțim bine, unde părăsim rolurile zilnice și putem să fim din nou noi înșine. Nu numai confortul și caracterul practic, ci și estetica și un design adecvat al echipamentelor ne vor ajuta să facem acest lucru. Pentru că baia este adesea un loc care încurajează relaxarea, ar trebui să îi acordăm o atenție deosebită. Să știi că o baie de design nu trebuie să fie de neatins și poate să îndeplinească, de asemenea, dorințe neașteptate.
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Ce lumină să alegi pentru baie

  Ce lumină să alegi pentru baie

  Filmele romantice luminează baia cu lumânări, poveștile polițiste cu lumină puternică, iar peisajele artistice sunt pline de culoare și reflexii. Ce tip de lumină să alegi pentru baie în viața de zi cu zi, astfel încât să te simți confortabil aici și, în același timp, să vezi tot ce ai nevoie?
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • La ce înălțime să instalezi bateria de duș

  La ce înălțime să instalezi bateria de duș

  Planificarea amenajării unui apartament sau a unei case începe cu mult înainte de a demara prima activitate de construcție. Pentru că anumite lucruri funcționează în mare parte sub suprafață. Și fără o pregătire în prealabil,nu vor exista decât surprize neplăcute și costuri suplimentare. Unul dintre subiectele de interes este înălțimea bateriei de duș. Care este cea optimă?
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cum se îngrijesc rosturile în baie

  Cum se îngrijesc rosturile în baie

  Baia trebuie să strălucească de curățenie mai mult decât orice altă cameră din locuință. Din păcate, aici este locul în care întreținerea este cea mai solicitantă din cauza umidității ridicate și a schimbărilor bruște de temperatură. Acest mediu atrage microorganisme dăunătoare. O ventilație eficientă va proteja baia cel puțin parțial. Mai devreme sau mai târziu, însă, vei constata că echipamentul interior arată neîngrijit și necesită reparații.

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cum să amenajăm o baie pentru persoanele cu dizabilități?

  Cum să amenajăm o baie pentru persoanele cu dizabilități?

  Amenajarea unei băi pentru persoanele cu dizabilități este o provocare. Când vine vorba de băi în spații publice, dezvoltatorul trebuie să respecte legislația națională, europeană și chiar internațională atunci când le proiectează. Un document important este, de exemplu, Rezoluția 48/96 a ONU din 20 decembrie 1993 privind normele standard pentru egalitatea de șanse pentru persoanele cu dizabilități.
   

  CITEȘTE MAI MULTE
Sus