Sari la pagina principală

Returul produselor

Există posibilitatea ca produsul pe care l-ai comandat să nu corespundă pe deplin așteptărilor tale. În cazul achizițiilor online, îți poți exercita dreptul de retragere, fără a prezenta un motiv  în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, solicitarea putând fi inițiată fie personal, fie de către un reprezentant care acționează în numele tău. În cazul în care ai comandat mai multe produse cu termene de livrare diferite, perioada de retragere va expira la 14 zile de la data la care ai primit ultimul produs sau o parte a acestuia.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ DREPTUL DE RETRAGERE NU SE APLICĂ ÎN CAZUL ACHIZIȚIILOR ÎNREGISTRATE ÎN SCOPURI DE TVA.

Condiții de returnare

Te rugăm să te asiguri că produsul care face obiectul returului nu ajunge la noi zgâriat, rupt sau deteriorat în alte moduri. Este ESENȚIAL ca produsele returnate, în cazul retragerii din achiziție, să fie primite în ambalajul original, fără semne de utilizare, complete, cu toate componentele furnizate, precum și documentația și instrucțiunile corespunzătoare. În colet, este necesar să adaugi formularul de retur completat cu informațiile personale.

Poți descărca aici formularul de retur. 

Îți recomandăm să ambalezi produsul în mod corespunzător. În cazul în care bunurile returnate nu ajung într-o stare care să le facă potrivite pentru revânzare, vânzătorul își rezervă dreptul de a deduce o parte din suma rambursabilă clientului, proporțional cu scăderea valorii produsului.

Coletarea returului de către Sanitino este prevăzută numai în cazul produselor a căror natură necesită transportul pe paleți, precum căzi, cabine de duș, sisteme de duș de mari dimensiuni, cantități excesive de bunuri care nu pot fi returnate într-un colet și alte produse de natură similară. Clientul suportă costul integral al acestei colectări agreate, respectiv 620 RON.

Celelalte articole sunt returnate de către Client către Sanitino pe propriile costuri, prin intermediul transportatorului ales de acesta.

Proces de returnare

Vrácení zboží proces

1. Completează formularul de retur.

2A. Trimite formularul completat prin e-mail la adresa info@sanitino.ro.
3A. Curierul va prelua paletul de la adresa indicată. Nu uita să adaugi formularul completat în pachet.

2B. Te rugăm să anexezi formularul completat împreună cu produsele în ambalajul original cu ambalajul suplimentar/exterior, inclusiv toate piesele furnizate, precum și documentația și manualele relevante.                                  
3B. Predă pachetul transportatorului ales de tine. Costurile de returnare sunt suportate de expeditor.

4. Livrarea coletului către depozitul nostru.

5. Verificarea stării produselor returnate.

6. Rambursarea în termen de 14 zile de la primirea produselor.

Restituiri sume

La retragerea din contract, vom rambursa toate plățile, inclusiv costurile de livrare. Dacă returnezi doar o parte din comandă, costul de livrare nu va fi restituit. Cu excepția cazului în care soliciți o metodă de plată alternativă, vom procesa restituirea folosind aceeași metodă de plată pe care ai utilizat-o pentru tranzacția inițială. Această rambursare nu implică niciun cost. Ne rezervăm dreptul de a nu restitui suma aferentă până la primirea produsului returnat sau a dovezii returului.
 

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi pe e-mail la info@sanitino.ro sau telefonic 031 22 94 744.

Sus