Sari la pagina principală

WC suspendate

(552)

Toaleta suspendată este o tendință a ultimilor ani. Pe lângă faptul că arată elegant, facilitează curățarea. Toaleta suspendată se potrivește în băile minimaliste, tradiționale și moderne. Un alt avantaj al toaletei suspendate este posibilitatea de a regla orice înălțime în funcție de nevoile gospodăriei, astfel că este potrivită și pentru figuri mai înalte sau mai scunde. 

Oferim toaleta suspendată în mai multe stiluri, dimensiuni, culori și modele. Toaleta suspendată poate fi de culoare alb pur pentru a se asorta cu alte obiecte ceramice. Dar poți cumpăra și o toaletă modernă de culoare neagră. Există, de asemenea, toalete suspendate pentru copii sau toalete fără bariere. Și, bineînțeles, avem și o toaletă suspendată pentru gips-carton sau o toaletă suspendată pentru BCA.


Și care este capacitatea de încărcare a unei toalete suspendate pe perete? Este aproape nelimitată datorită fixării într-un cadru solid. Sfatul SANITINO: O toaletă încastrată are nevoie, de asemenea, de un modul de instalare și de o clapetă de acționare pentru instalare. Economisește-ți timp și bani și alege o toaletă suspendată într-un set. Iar dacă aspectele statice ale băii nu permit utilizarea unei toalete încorporate, achiziționează o toaletă cu montare pe podea.

Preț

Lei
Lei

Marca

Starea produsului

Echipament

Deșeuri

Tehnologie de spălare

Tratament special de suprafață

Mărime

Culoare

Destinat pentru

Poți alege din: 552 produse
Sus