Sari la pagina principală

Curățare ușoară

 • Cum să cureți furtunul de duș

  Cum să cureți furtunul de duș

  Curățenia din baie durează adesea la fel de mult ca și cea din living. Acest lucru se datorează faptului că baia tinde să fie cel mai mic spațiu din apartament. Accesoriul ce merită o mai mare atenție este furtunul de duș. Cum să-l păstrezi frumos și funcțional?
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cum să cureți paravanul de cadă

  Cum să cureți paravanul de cadă

  O baie frumoasă pentru o lungă perioadă de timp? Da, este posibil și adesea ușor. Trebuie doar să acorzi atenție alegerii echipamentului sanitar potrivit și, în același timp, să nu subestimezi îngrijirea regulată de care acesta are nevoie. Vei fi surprins de cât de adaptabili sunt mulți producători în acest demers.
   

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cum să elimini calcarul din jurul bateriei?

  Cum să elimini calcarul din jurul bateriei?

  Calcarul este un inamic tipic al echipamentelor de bucătărie și de baie. Printre cele mai expuse riscului se numără bateriile, atât din baie, cât și din bucătărie. Cum să le îngrijești pentru a preveni apariția calcarului și ce să faci dacă, în ciuda grijii tale, calcarul începe să se acumuleze?

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Leifheit, arma ta secretă pentru curățenia de primăvară

  Leifheit, arma ta secretă pentru curățenia de primăvară

  Odată cu sosirea primăverii vine momentul ideal pentru o curățenie temeinică a locuinței, iar cu produsele Leifheit această sarcină devine nu doar mai ușoară, ci și mai eficientă. Împărțirea curățeniei în zone specifice te va ajuta să te asiguri că niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Să aruncăm o privire la modul în care Leifheit face mai ușoară curățenia de la podea la tavan.

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Scapă o dată pentru totdeauna de mucegaiul din baie!

  Scapă o dată pentru totdeauna de mucegaiul din baie!

  Mediul din baie este un loc ideal pentru dezvoltarea mucegaiului. Un mediu cald și umed, un aport regulat de materiale organice precum reziduurile de săpunuri, șampon sau celulele moarte ale pielii creează condițiile perfecte pentru dezvoltarea mucegaiului. Mucegaiurile sunt ciuperci microscopice care se răspândesc prin aer sau prin apă. Odată ce găsesc condițiile potrivite, se stabilesc rapid și încep să se răspândească. Prezența lor în baie nu este doar o problemă estetică, ci poate avea consecințe grave asupra sănătății, precum alergii, crize de astm sau chiar un risc crescut de cancer. Pune capăt mucegaiului din baie odată pentru totdeauna!

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cum se curăță o chiuvetă ceramică

  Cum se curăță o chiuvetă ceramică

  Chiuveta este o componentă foarte aglomerată a bucătăriei. Cum să o îngrijești pentru a o păstra frumoasă pe termen lung și, în același timp, să previi depunerile neplăcute de calcar sau creșterea excesivă a microorganismelor? În acest articol, ne vom concentra asupra chiuvetelor ceramice.

  CITEȘTE MAI MULTE
 • Cu ce să (nu) cureți bateriile sanitare

  Cu ce să (nu) cureți bateriile sanitare

  Noua baie este o plăcere de admirat. Totul strălucește. Cum putem să păstrăm acest aspect cât mai mult timp posibil? Și cum putem sprijini și funcționalitatea fără probleme pe termen lung a echipamentului? Îngrijirea regulată și delicată este esențială. Și din moment ce bateriile sunt printre cele mai folosite din casă, să aruncăm o privire la ceea ce le ajută și ce nu.

   

  CITEȘTE MAI MULTE
Sus