Sari la pagina principală

Montaj și instalare

  • Cât de sus montăm capul de duș

    Cât de sus montăm capul de duș

    Dacă construiești o baie nouă sau faci o renovare, ai control total asupra fiecărui detaliu. Uneori este frustrant, pentru că atunci îți dai seama că și detaliile aparent mici afectează nu numai aspectul băii, ci și funcționalitatea acesteia. În unele cazuri, trebuie să respecți regulile stabilite, cum ar fi problema amplasării prizelor și întrerupătoarelor în baie. Pentru restul însă nu există reglementări și trebuie să te bazezi pe vechiul bun simț și să alegi rațional.  Exemplul tipic fiind stabilirea înălțimii de montare a capului de duș.
     

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Repararea bateriei sanitare

    Repararea bateriei sanitare

    Atunci când se strică televizorul sau o ușă de dulap cedează, este posibil să amânăm o astfel de reparație pentru o perioadă de timp. Dar atunci când o baterie trebuie reparată, trebuie să reacționăm imediat. O opțiune este să apelăm la un instalator. Acesta va primi cu bucurie cererea ta de ajutor - pentru că știe că nu va lucra prea mult la o astfel de operațiune, nu va sta cu tine mai mult de o oră și îți va cere câteva sute de lei pentru un minim de efort. A doua opțiune este să repari singur bateria. Noi îți recomandăm această opțiune. Nu este dificil, dacă poți bate un cui sau schimba un bec, poți face și asta. Astăzi îți vom da sfaturi despre cum să repari o baterie cu monocomandă.

    CITEȘTE MAI MULTE
  • Instalarea unei baterii de duș pas cu pas

    Instalarea unei baterii de duș pas cu pas

    Intenționezi să înlocuiești bateria de duș și nu ești convins dacă să încredințezi această sarcină unui instalator sau o poți înlocui chiar tu? Instalarea unei baterii de duș poate părea o sarcină descurajantă, dar cu instrucțiunile noastre pas cu pas, vei deveni un profesionist. Pregătește-te ca baia ta să sufere o transformare care o va transforma într-un paradis pentru duș!

    CITEȘTE MAI MULTE
  • La ce înălțime să instalezi bateria de duș

    La ce înălțime să instalezi bateria de duș

    Planificarea amenajării unui apartament sau a unei case începe cu mult înainte de a demara prima activitate de construcție. Pentru că anumite lucruri funcționează în mare parte sub suprafață. Și fără o pregătire în prealabil,nu vor exista decât surprize neplăcute și costuri suplimentare. Unul dintre subiectele de interes este înălțimea bateriei de duș. Care este cea optimă?
     

    CITEȘTE MAI MULTE
Sus